Aktivering eller deaktivering af automatiske scanninger

Hvis du aktiverer Automatiske scanninger, udfører Norton-programmet automatisk følgende aktiviteter, hver gang du tænder din Mac:

• Henter de senest opdaterede virusdefinitioner.

• Scanner hele din Mac og fjerner virus fra inficerede arkiver.

• Overvåger al indkommende og udgående trafik på din Mac.

Norton-programmet viser en meddelelse, hvis et problem kræver en brugerhandling. Norton-programmet viser f.eks. en pop op-advarsel med en række forskellige muligheder, hvis der opstår en sikkerhedsrisiko. Du kan vælge en af mulighederne og udføre en passende handling for at fjerne risikoen. Du kan til enhver tid åbne Norton-programmet for at få vist statussen for din Mac eller for at få vist oplysninger om beskyttelsen.

Aktivering eller deaktivering af automatiske scanninger

1. Klik på Avanceret i venstre side af hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Beskyt min Mac i ruden i venstre side.

3. I rækken Automatiske scanninger skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54278097_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016