Indstillinger for automatiske scanninger

Automatiske scanninger leverer forbedret sikkerhed fra det tidspunkt, du starter din Mac. Denne funktion sikrer bedre beskyttelse ved at køre alle nødvendige komponenter.

Automatiske scanninger beskytter din Mac-computer på følgende måder:

• Scanner arkiver, når de oprettes, kopieres eller ændres.

• Scanner diskene og de flytbare medier, når de første gang åbnes af din Mac.

• Scanner al trafik fra internettet til din Mac.

Hvis din Mac er konfigureret med mere end én brugerkonti, anvendes disse indstillinger på alle brugerkonti.

Du kan konfigurere indstillinger for Automatiske scanninger i afsnittet Beskyt min Mac i vinduet Avanceret. Følgende indstillinger er mulige i Automatisk scanning:

• Scan alt

Scanner alle arkiverne på din Mac under Automatiske scanninger.

Scan alt giver bedre beskyttelse sammenlignet med andre typer scanninger. Scan alt er valgt som standard.

• Scan kun disse mapper

Gør det muligt at angive de mapper, der skal scannes automatisk.

• Scan ikke disse mapper

Gør det muligt at udelade specifikke mapper fra Automatiske scanninger.

• Scan arkiver i komprimerede arkiver (anbefales)

Gør det muligt at aktivere eller deaktivere Norton-programmets funktion til at scanne de arkiver, der findes i komprimerede arkiver på din Mac. For eksempel arkiver med typenavnene .zip og .rar med en maksimal størrelse på 1 MB.

• Scan arkiver på eksterne drev, når de åbnes

Gør det muligt at aktivere eller deaktivere Norton-programmets funktion til at scanne arkiver på et eksternt drev, der er forbundet til din Mac.

• Nulstil til standarder

Gør det muligt at nulstille konfigurationen til standardniveauet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54278070_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016