Beskyttelse mod sårbarheder

Funktionen Beskyttelse mod sårbarheder hjælper med at registrere og undgå indtrængen via internettet. Beskyttelse mod sårbarheder giver oplysninger om de programmer på din Mac, der kan blive udnyttet til at udføre skadelige angreb. Der vises også oplysninger om kendte angreb.

Sårbarheder er mangler i dine programmer eller i operativsystemet, der kan svække din Macs overordnede sikkerhed. Forkert konfiguration af din Mac eller sikkerhedskonfigurationer kan skabe sådanne sårbarheder. Disse sårbarheder kan udnyttes af udefrakommende angribere til at udføre skadelige handlinger på din Mac. Eksempler på denne form for angreb er overvågning af skrivebordet, registrering af tastanslag og hacking. Sådanne angreb kan gøre din Mac langsommere, skabe programfejl eller videresende personlige og fortrolige oplysninger til hackerne.

Norton-programmet indeholder signaturbaserede løsninger, der beskytter din Mac mod de mest almindelige internetangreb. Angrebssignaturer indeholder oplysninger, der identificerer en angribers forsøg på at udnytte en kendt sårbarhed i dit operativsystem eller i dine Mac-programmer. Med Beskyttelse mod indtrængen i Norton-programmet registreres og blokeres mistænkelige netværksaktiviteter på baggrund af en omfattende liste over angrebssignaturer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54276734_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016