Sletning af et element fra karantæne

Du kan til enhver tid slette et emne fra Karantæne. Når du sletter et element fra Karantæne, fjernes det permanent fra din Mac-computer. Du skal kun slette et emne, der er sat i karantæne, hvis du er sikker på, at du ikke længere skal bruge det.

Sletning af et element fra karantæne

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Sikkerhedshistorik.

4. Klik på Karantæne under Beskyt min Mac i vinduet Sikkerhedshistorik.

5. Gå til listen over emner i karantæne, og vælg det emne, der skal slettes.

6. Klik på ikonet Handlinger øverst til venstre, og klik på Slet.

7. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54276524_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2017