Gendannelse af et element fra karantæne

Nogle programmer kan være afhængige af programmer, der er klassificeret som en sikkerhedsrisiko, for at kunne fungere. Programmet fungerer muligvis ikke, hvis et bestemt sikkerhedsarkiv fjernes. Alle de fjernede sikkerhedsrisici bliver automatisk sikkerhedskopieret til en sikker placering på din Mac. På denne måde gør Norton-programmet det muligt at gendanne et arkiv, så et andet program kan fungere.

Eksempelvis kan et hentet shareware- eller freeware-program indeholde adware for at prisen kan holdes nede. I dette tilfælde kan du vælge at tillade, at programmet, der udgør en sikkerhedsrisiko, bliver på computeren, eller gendanne programmet fra Karantæne.

Nogle elementer, der er sat i karantæne, kan desinficeres efter en genscanning. Du kan også gendanne sådanne elementer.

Hvis du gendanner et element, som udgør en risiko, i et andet bibliotek end det oprindelige, vil det muligvis ikke fungere korrekt. Derfor anbefales det, at du geninstallerer programmet.

Gendannelse af et element fra karantæne

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Sikkerhedshistorik.

4. Klik på Karantæne under Beskyt min Mac i vinduet Sikkerhedshistorik.

5. Gå til listen over emner i karantæne, og vælg det emne, der skal gendannes.

6. Klik på ikonet Handlinger øverst til venstre, og klik på Gendan.

7. Klik på Udført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54276523_nis_mac_retail_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 08/09/2016