Reparation af et element i karantæne

Hvis der registreres et inficeret arkiv, forsøger Norton-programmet at reparere arkivet. Hvis det ikke kan repareres, sættes det i karantæne. Symantec opdaterer regelmæssigt virusdefinitionerne. Hvis der modtages en ny virusdefinition, efter at arkivet er sat i karantæne, kan du forsøge at reparere det emne, der er sat i karantæne. Nye virusdefinitioner kan muligvis reparere et arkiv, der ikke tidligere kunne repareres.

Reparation af et element fra karantæne

1. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Aktivitet i ruden i venstre side.

3. Klik på visningsikonet i rækken Sikkerhedshistorik.

4. Klik på Karantæne under Beskyt min Mac i vinduet Sikkerhedshistorik.

5. Gå til listen over emner i karantæne, og vælg det emne, der skal repareres.

6. Klik på ikonet Handlinger øverst til venstre, og klik på Reparer.

7. Klik på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54276457_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 05/09/2017