Norton-programscanninger

Norton-programmet gør det muligt at scanne efter virus manuelt.

Funktionen Automatiske scanninger overvåger din Mac for virus på følgende måder:

• Scanner alle arkiver, når de oprettes, kopieres eller ændres.

• Scanner diske og flytbare medier.

Automatiske scanninger registrerer muligvis ikke følgende virus:

• Virus, der var på din Mac, før du installerede Norton-programmet.

• Virus i arkiver, der er undtaget fra de Automatiske scanninger.

I dette tilfælde kan du bruge Norton-programmet til at scanne bestemte arkiver, mapper eller drev på din Mac-computer.

Du kan udføre følgende typer manuelle virusscanninger:

Hurtig scanning

Gør det muligt at scanne de vigtige områder af din Mac, som virus og andre sikkerhedstrusler ofte er rettet mod.

Hurtig scanning er hurtigere, fordi den ikke scanner hele din Mac.

Komplet scanning

Gør det muligt at scanne hele din Mac for alle typer virus og sikkerhedstrusler.

Arkivscanning

Gør det muligt at scanne valgte arkiver eller mapper for alle typer virus og sikkerhedstrusler.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54263211_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/09/2016