Norton-programmenu

Menuen for Norton-programmet vises øverst til venstre i Mac-menulinjen, når du starter Norton-programmet.

Du kan bruge indstillingen Norton Security i menuen for Norton-programmet til at se de forskellige menupunkter. Menuen for Norton-programmet giver adgang til følgende indstillinger:

Om Norton Security

Viser de generelle oplysninger om Norton-programmet.

Du kan se oplysninger som f.eks. build-nummer, layout, PIN-kode til aktivering, endpoint-ID og SKU-oplysninger.

Tjenester

Giver dig adgang til indstillinger for Mac OS X-TJENESTER.

Skjul Norton Security

Gør det muligt at skjule Norton-programmet.

Skjul andre

Gør det muligt at skjule andre aktive programmer på din Mac.

Vis alle

Viser alle aktive programmer på din Mac.

Denne indstilling kan kun benyttes, hvis du har brugt Skjul Norton Security eller Skjul andre.

Afinstaller Norton Security

Gør det muligt at afinstallere Norton-programmet.

Du skal have en brugerkonto med administratorrettigheder, hvis du vil afinstallere Norton-programmet.

Afslut Norton Security

Gør det muligt at lukke Norton-programmet.

Du kan bruge Eksportér under menuen Fil til at eksportere dit netværks placeringsindstillinger. Du kan eksportere dit netværks placeringsindstillinger i et NPX-filformat. Eksport af indstillinger for forbindelsesblokering for en netværksplacering

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54258520_nis_mac_sos_6_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2016