Kunne ikke tilføje enhed

Når du føjer en enhed til Norton, mislykkes installationen muligvis, hvis der er problemer med at etablere forbindelse til internettet eller Symantec-serveren.

Prøv følgende, hvis det ikke lykkes at føje enheden til Norton:

• Undersøg, om din enhed har forbindelse til internettet.

• Kontrollér indstillingerne for firewallen og forældrestyring på din enhed, da de muligvis blokerer forbindelsen.

Når du har kontrolleret indstillingerne, kan du forsøge at føje enheden til Norton igen ved hjælp af funktionen Forsøg igen eller lukke vinduet ved at klikke på Annuller.

Om Norton-kontoen

Oprettelse af en Norton-konto

Sådan får du adgang til din Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54162015_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2015