Oprettelse af Norton-konti

Hvis du vil bruge Norton, skal du anvende en allerede eksisterende Norton-konto eller oprette en ny. I vinduet Opret en Norton-konto kan du oprette en ny Norton-konto. Du skal læse og acceptere Symantecs fortrolighedspolitik for at oprette en Norton-konto.

Der er følgende muligheder i vinduet Opret en Norton-konto :

Land/område

Vælg dit land eller dit område.

Fornavn

Skriv dit fornavn.

Efternavn

Skriv dit efternavn.

Mailadresse

Viser den mailadresse, som du allerede har angivet.

Norton sender alle mailbeskeder til denne mailadresse. Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på Norton-kontoen.

Indtast mailadressen igen

Indtast mailadressen igen for at bekræfte, at den mailadresse, som du indtastede tidligere, er korrekt.

Adgangskode

Indtast adgangskoden til din Norton-konto.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

Indtast adgangskoden igen

Indtast adgangskoden igen for at bekræfte, at den adgangskode, som du indtastede tidligere, er korrekt.

Om Norton-kontoen

Oprettelse af en Norton-konto

Sådan får du adgang til din Norton-konto

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54033530_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/12/2014