Konfiguration af Norton

Du kan oprette forbindelse mellem enheden og Norton i vinduet Konfiguration af Norton. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du angive den mailadresse, du bruger til at logge på Norton-kontoen med, i feltet Mailadresse. Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du indtaste den mailadresse, som du vil bruge til oprettelse af en Norton-konto. Du skal angive denne mailadresse, hver gang du logger på. Norton sender alle mailbeskeder til denne mailadresse.

Om Norton-kontoen

Oprettelse af en Norton-konto

Sådan får du adgang til din Norton-konto

Håndtering af sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Enheder

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v54033524_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/12/2014