Opdater indstillingerne for din Norton-konto

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

I dette afsnit gennemgås nogle af de almindelige situationer, hvor du kan få brug for hjælp til at administrere din Norton-konto, f.eks.:

• Download, installation eller overførsel af Norton-tjenesten

• Ændring af din mailadresse eller din adgangskode for Norton eller opdatering af faktureringsoplysningerne og dine kreditkortoplysninger

• Hvordan du vælger eller fravælger Nortons automatiske fornyelse eller konfigurerer dine mailindstillinger

Download og installer

Du kan få hjælp til din situation ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen for at downloade, installere eller overføre Norton-tjenesten.

Kunder i Asien : Hvis du har købt Norton-abonnementet i en af de asiatiske Norton Online Store, bliver du ikke bedt om at bekræfte købet.

Kontoindstillinger

Du kan få hjælp til din situation ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen for at ændre mailadressen, adgangskoden eller faktureringsoplysningerne, f.eks. dine kreditkortoplysninger og faktureringsadressen, for din Norton-konto.

Automatisk fakturering og mailindstillinger

Du kan få hjælp til din situation ved at klikke på linket nedenfor og følge vejledningen for at fravælge den automatiske fornyelse eller ændre dine mailindstillinger.

Gå til webstedet for Nortons supportafdeling vedrørende alle andre fejl.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 15/04/2017