Hvor mange enheder kan jeg beskytte med min abonnementsfornyelse eller opgradering?

De fleste Norton-programmer kan installeres på op til tre enheder. Hvis du køber et nyt Norton-program og ønsker at vide, hvor mange enheder du kan installere programmet på, skal du gå ind på Norton Online Store. Licensoplysningerne for alle Norton-programmer vises i Norton Online Store.

Hvis du allerede har købt og installeret Norton-programmet, kan du finde licensoplysningerne på din Norton-konto.

Find det ledige antal pladser

1. Log på Norton for at se licensoplysningerne.

2. Klik på Norton-programmet under Tjenester.

3. Du kan gennemse antallet af ledige pladser til installation ved siden af Administrer mine installationer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53465626_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 19/08/2016