Find ud af, hvor mange enheder du kan beskytte med dit Norton-abonnement

De fleste Norton-programmer kan installeres på tre, fem eller ti enheder. Hvis du køber et nyt Norton-program og ønsker at vide, hvor mange enheder du kan installere programmet på, skal du gå ind på Norton Online Store. Licensoplysningerne for alle Norton-programmer vises i Norton Online Store.

Hvis du allerede har købt og installeret Norton, kan du finde licensoplysningerne på din Norton-konto.

Find det ledige antal pladser

1. Log på Norton for at få vist licensoplysningerne.

2. På siden Abonnementer skal du klikke på Norton-programmet.

3. Du kan gennemse antallet af ledige pladser til installation.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53465626_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 30/08/2017