Om prøveversionen (kræver framelding)

En prøveversion giver dig mulighed for at prøve Nortons tjenester, før du køber dem. Når du bestiller en prøveversion, bliver du bedt om at angive dine kredit- eller betalingskortoplysninger. Norton opkræver ingen betaling i løbet af prøveperioden. I den periode kan du installere og aktivere tjenesten og bruge alle funktionerne i Norton-tjenesten. Hvis du er tilfreds med Norton-tjenesten, kan du fortsætte med at bruge den, og ved slutningen af prøveperioden, forlænger systemet automatisk din beskyttelse i et helt år.

Hvis du ikke er tilfreds med prøveversionen, kan du til enhver tid framelde dig i løbet af prøveperioden. Du kan vælge prøveversionen fra ved at gå til Abonnementer og derpå flytte knappen Automatisk fornyelse til FRA.

Hvis du er blevet opkrævet for et helt års beskyttelse, skal du kontakte din lokale/nationale kundesupportafdeling og bede om en refusion inden 60 dage. Når din refusion er behandlet, bliver abonnementsperioden på Norton justeret tilsvarende. Når du har fået din refusion, udløber dit abonnement, og enheden er ubeskyttet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 12/04/2017