Om prøveversionen (kræver framelding)

En prøveversion giver dig mulighed for at prøve Nortons programmer, før du køber dem. Når du bestiller en prøveversion, bliver du bedt om at angive dine kredit- eller betalingskortoplysninger. Norton opkræver ingen betaling i løbet af prøveperioden. I den periode kan du installere og aktivere programmet og bruge alle funktionerne i Norton-programmet. Hvis du er tilfreds med Norton-programmet, kan du fortsætte med at bruge programmet, og ved slutningen af prøveperioden, forlænger systemet automatisk din beskyttelse i et helt år.

Hvis du ikke er tilfreds med prøveversionen, kan du til enhver tid framelde dig i løbet af prøveperioden. Du kan vælge prøveversionen fra ved at gå til Tjenester > Abonnementsindstillinger og derefter flytte knappen Til/fra til positionen Fra.

Hvis du er blevet opkrævet for et helt års beskyttelse, skal du kontakte din lokale/nationale kundesupportafdeling og bede om en refusion inden 60 dage. Når din refusion er behandlet, bliver abonnementsperioden på Norton-programmet justeret tilsvarende. Når du har fået din refusion, udløber dit abonnement på programmet, og enheden er ubeskyttet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 09/09/2015