Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Du kan bruge Nortons automatiske fornyelsestjeneste til hurtigt og nemt at forblive beskyttet mod de seneste trusler ved automatisk at forny dine Norton-abonnementer, før de udløber. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år. Hvis du har valgt et månedligt abonnement på din Norton-tjeneste, vil du være beskyttet måned efter måned. Når du bestiller tjenesten, får du besked fra Symantec, inden dit årlige eller månedlige abonnement udløber, og inden betalingen trækkes.

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste får du følgende fordele:

• Norton beskytter uafbrudt mod virus, hackere og de seneste onlinetrusler.

• Konstant beskyttelse år efter år eller måned efter måned.

• Du kan få de nyeste funktioner til dine tjenester, så snart de offentliggøres.

Du kan til enhver tid annullere Nortons automatiske fornyelsestjeneste ved at slå funktionen fra. Deaktivering eller aktivering af automatisk fornyelse af Norton-abonnementet

I øjeblikket kan Nortons automatiske fornyelsestjeneste til alle abonnementsbaserede tjenester benyttes i USA, Canada, Europa, Mellemøsten, Afrika, Latinamerika og Stillehavsområdet.

Hvis du har købt dit Norton-abonnement i en af de asiatiske Norton-onlinebutikker, skal du administrere indstillingerne for automatisk fornyelse direkte i den asiatiske Norton Online Store. Automatisk fornyelse i Asien

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.