Om Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Du kan bruge Nortons automatiske fornyelsestjeneste til hurtigt og let at forblive beskyttet mod de seneste trusler ved automatisk at forny dit abonnement på Nortons programmer, før de udløber. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år. Hvis du har valgt et månedligt abonnement på dit Norton-produkt, vil du være beskyttet måned efter måned. Når du bestiller tjenesten, får du besked fra Symantec, inden dit årlige eller månedlige abonnement udløber, og inden betalingen trækkes.

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste får du følgende fordele:

• Uafbrudt beskyttelse mod virus, hackere og de seneste onlinetrusler med dine Norton-sikkerhedsprogrammer.

• Konstant beskyttelse år efter år eller måned efter måned.

• Du kan få de nyeste funktioner til dine programmer, så snart de offentliggøres.

Hvis du deaktiverede Automatisk fornyelse, da programmet blev installeret, kan du ikke aktivere Automatisk fornyelse via Norton-kontoen. Du kan dog aktivere Automatisk fornyelse for Norton-programmet, når abonnementet skal fornys.

Du kan til enhver tid annullere Nortons automatiske fornyelsestjeneste ved at slå funktionen fra. Når funktionen til automatisk fornyelse er slået fra, skal du forny dit abonnement manuelt, før det udløber. Deaktivering af automatisk fornyelse af Norton-abonnementet

I øjeblikket kan Nortons automatiske fornyelsestjeneste til alle abonnementsbaserede programmer benyttes i USA, Canada, Europa, Mellemøsten, Afrika, Latinamerika og Stillehavsområdet.

Hvis du har købt dit Norton-program i en af de asiatiske Norton-onlinebutikker, skal du administrere indstillingerne for automatisk fornyelse direkte i den asiatiske Norton-onlinebutik. Automatisk fornyelse i Asien

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371868_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 08/09/2015