Om mails

Norton Management giver besked, når dine administrerede enheder kræver din opmærksomhed. Norton Management sender meddelelserne til den mailadresse, som du bruger, når du logger på Norton Management. Når du har modtaget mailen, kan du logge på Norton Management og gøre det nødvendige.

Du kan konfigurere Norton Management til at give dig besked i følgende situationer:

• Hvis en enhed er i fare.

• Hvis din enhed bliver fjernet fra Norton Management eksternt.

• Hvis dit Norton-program fjernafinstalleres.

Om Norton Management

Konfiguration af mails

Om sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Mine enheder

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371859_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 28/11/2012