Visning af ordrehistorik

I afsnittet Ordrehistorik på siden Kontoindstillinger kan du få vist ordrehistorikken for alle de Norton-produkter og -tjenester, du har købt. Du kan se oplysninger som f.eks. bestillingsdato, ordrenummer produktnavn, ordrestatus, betalingsstatus, det betalte beløb, status for automatisk fornyelse og link til at downloade programmet for hvert af de Norton-produkter, du har købt. Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist ordreoversigten.

Med Norton kan du downloade følgende Norton-programmer uden abonnement i afsnittet Ordrehistorik :

• Norton Utilities

• Norton Ghost

• Symantec pcAnywhere

• Norton Hotspot Privacy

• Norton Mobile Utilities

• Norton Mobile Security (købt i Norton Online Store med en aktiveringsnøgle på 10 tegn)

• Norton Tablet Security (købt i Norton Online Store med en aktiveringsnøgle på 10 tegn)

Sådan får du vist ordrehistorikken

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på Ordrehistorik på siden Min konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371708_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015