Se din ordrehistorik

I afsnittet Ordrehistorik på siden Kontoindstillinger kan du se ordrehistorikken for alle de Norton-tjenester, du har købt. Du kan se oplysninger som f.eks. bestillingsdato, ordrenummer, tjenestenavn, ordrestatus, betalingsstatus, det betalte beløb, status for automatisk fornyelse og link til at downloade hver af de Norton-tjenester, du har købt. Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist ordreoversigten.

Med Norton kan du downloade følgende Norton-tjenester uden abonnement i afsnittet Ordrehistorik :

• Norton Utilities

• Norton Ghost

• Symantec pcAnywhere

• Norton Hotspot Privacy

• Norton Mobile Utilities

• Norton Mobile Security (købt i Norton Online Store med en aktiveringsnøgle på 10 tegn)

• Norton Tablet Security (købt i Norton Online Store med en aktiveringsnøgle på 10 tegn)

Se din ordrehistorik

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på Ordrehistorik på siden Min konto.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371708_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 13/12/2016