Reager på sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Enheder.

Når der opstår et sikkerhedsproblem på din enhed, viser Norton et rødt kryds (x) på enheden. Du kan via Norton-kontoen fjerne sikkerhedstrusler fra enheden ved hjælp af funktionen Ret nu. Når du har løst sikkerhedsproblemerne, ændres det røde kryds (x) på enheden til et grønt flueben.

Reager på en sikkerhedsindikator

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på Problem fundet på siden Enheder under enhedens navn.

Du skal måske scrolle for at finde en bestemt enhed. Når sikkerhedsproblemet er løst, ændres enhedens statusikon fra et rødt kryds (x) til et grønt flueben.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371176_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 11/04/2017