Få vist sikkerhedsstatussen for en enhed

Norton gør det muligt at få vist enhedens sikkerhedsstatus via fjernforbindelse. Du kan få vist sikkerhedsstatussen for din enhed og løse sikkerhedsproblemer ved hjælp af Norton-kontoen fra en hvilken som helst placering i verden. Statusikonets farve, der vises på enheden, viser enhedens aktuelle sikkerhedstilstand. En beskyttet enhed vises med et ikon med et grønt flueben, og en enhed med sikkerhedsproblemer vises med et ikon med et rødt kryds (x).

Få vist sikkerhedsstatussen for en enhed

1. Log på din Norton-konto.

2. På siden Enheder kan du få vist sikkerhedsstatussen for din enhed og gøre det nødvendige for at sikre, at du forbliver beskyttet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371173_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 11/04/2017