Om sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Enheder

Hvis der er installeret en Norton-tjeneste på din enhed, gør Norton-kontoen det muligt at få vist sikkerhedsstatussen for enheden via fjernforbindelse. Statusikonets farve viser enhedens aktuelle status.

Sikkerhedsstatusindikatoren er forskellig fra enhed til enhed. På Android-enheder vises der f.eks. ikke de samme sikkerhedsstatusindikatorer, som der vises i Norton på Windows- og Mac-enheder.

Følgende er de forskellige statusser, som Norton viser for hver af dine enheder:

Rødt kryds-ikon (x)

Angiver, at din enhed ikke har en Norton-tjeneste installeret, eller at den er ubeskyttet. Du kan klikke på indstillingen Hent Norton eller Download Norton og dermed komme i gang med at beskytte enheden.

Orange udråbstegn-ikon

Angiver, at enheden er i fare.

Du har følgende statusser:

• Computerbeskyttelse i fare angiver, at der er sikkerhedsproblemer i computerens beskyttelse, der skal løses omgående. Klik på Reparer nu for at løse sikkerhedstruslerne på din computer.

• Netværksbeskyttelse i fare angiver, at der er problemer med netværksbeskyttelsen, der skal løses omgående. Klik på Reparer nu for at løse.

• Internetbeskyttelse i fare angiver, at der er problemer med netværksbeskyttelsen, der skal løses omgående. Klik på Reparer nu for at løse.

Ikonet med det orange udråbstegn vises, hvis du ikke har kørt en scanning eller LiveUpdate på enheden. Hvis problemet fortsætter, skifter statussen til et ikon med et rødt kryds (x).

Grønt flueben-ikon

Angiver, at dit Norton-sikkerhedsprogram er installeret og beskytter enheden mod sikkerhedstrusler og virus.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371133_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 05/11/2018