Sådan afinstalleres en Norton-tjeneste fra en enhed

Du kan afinstallere Norton fra de enheder, du administrerer. Hvis du bruger en ældre version af Norton, kan du ikke afinstallere tjenesten eksternt via Norton-kontoen, før du har opgraderet til den nyeste version.

Når du har afinstalleret en Norton-tjeneste på din enhed, kan du bruge den samme produktnøgle til at installere Norton-tjenesten på en anden enhed. Du kan kun installere og bruge tjenesten på enheder i det antal dage, der er tilbage af din abonnementsperiode. Eksempel: Du har 100 dage tilbage af abonnementet og afinstallerer tjenesten på enheden. I så fald kan du installere den samme tjeneste på en enhed med den samme produktnøgle og bruge den i 100 dage.

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, når du afinstallerer en Norton-tjeneste ved hjælp af din Norton-konto.

Hvis enheden ikke har forbindelse til internettet, gennemfører Norton afinstallationsprocessen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Sådan afinstalleres en Norton-tjeneste fra en enhed

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på papirkurvikonet ved siden af Norton-tjenesten under enhedens navn på siden Enheder.

3. Klik på Fortsæt i pop op-vinduet Fjern program, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/09/2017