Afinstallation af et Norton-sikkerhedsprogram på en enhed

Med Norton kan du afinstallere Norton-sikkerhedsprogrammer på dine administrerede enheder. Hvis du bruger en ældre version af et Norton-program, kan du ikke afinstallere programmet eksternt via Norton-kontoen, før du har opgraderet programmet til den nyeste version.

Når du har afinstalleret et Norton-program på din enhed, kan du bruge den samme produktnøgle til at installere Norton-programmet på en anden enhed. Du kan kun installere og bruge programmet på enheder i det antal dage, der er tilbage af programmets abonnementsperiode. Eksempel: Du har 100 dage tilbage af abonnementet og afinstallerer programmet på enheden. I så fald kan du installere det samme program på en enhed med den samme produktnøgle og bruge produktet i 100 dage.

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, når du afinstallerer et Norton-sikkerhedsprogram ved hjælp af din Norton-konto.

Hvis enheden ikke har forbindelse til internettet, gennemfører Norton afinstallationsprocessen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Sådan afinstallerer du Norton-programmer på en enhed

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på papirkurvikonet ved siden af Norton-sikkerhedsproduktet under enhedens navn på siden Enheder.

3. Klik på Fortsæt i pop op-vinduet Fjern program, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/09/2015