Sådan afinstalleres en Norton-tjeneste fra en enhed

Du kan afinstallere Norton fra de enheder, du administrerer. Hvis du bruger en ældre version af Norton, kan du ikke afinstallere tjenesten eksternt via Norton-kontoen, før du har opgraderet til den nyeste version.

Når du har afinstalleret en Norton-tjeneste på din enhed, kan du bruge den samme produktnøgle til at installere Norton-tjenesten på en anden enhed. Du kan kun installere og bruge tjenesten på enheder i det antal dage, der er tilbage af din abonnementsperiode. Eksempel: Du har 100 dage tilbage af abonnementet og afinstallerer tjenesten på enheden. I så fald kan du installere den samme tjeneste på en enhed med den samme produktnøgle og bruge den i 100 dage.

Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet, når du afinstallerer en Norton-tjeneste ved hjælp af din Norton-konto.

Hvis enheden ikke har forbindelse til internettet, gennemfører Norton afinstallationsprocessen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Afinstallation af en Norton-tjeneste på en enhed

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på ellipse-ikonet (…) under den enhed, hvor Norton skal fjernes, på siden Enheder.

3. Klik på Administrer licens i den menu, der vises.

4. På skærmbilledet Administrer enhed skal du klikke på Fjern Norton og derefter på Næste.

5. Klik på Ja på bekræftelsesskærmbilledet.

6. På skærmbilledet Norton er fjernet skal du klikke på Udført.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/03/2018