Deaktivering eller aktivering af automatisk fornyelse af Norton-abonnementet

Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste kan du automatisk forny dit Norton-abonnement, inden det udløber. Tjenesten omfatter løbende opdateringer og beskyttelse år efter år for alle de brugere, der vælger Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis du har valgt et månedligt abonnement på din Norton-tjeneste, vil du være beskyttet måned efter måned.

Hvis dit Norton-abonnement omfatter Norton Virus Protection Promise, og du deaktiverer Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du ikke længere nyde godt af Norton Virus Protection Promise og andre fordele ved den automatiske fornyelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53371125_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 27/03/2018