Beskyttelse af din enhed med et Norton-sikkerhedsprogram

Hvis du vil beskytte din enhed mod virus og sikkerhedstrusler, skal du installere et Norton-sikkerhedsprogram på enheden. Du skal have en gyldig produktnøgle for at installere et Norton-sikkerhedsprogram. Hvis du ikke har en produktnøgle, kan du bruge Norton Management til at købe en ny i Norton Store.

Sådan beskytter du din enhed med et Norton-sikkerhedsprogram

1. Log på Norton Management på din enhed.

2. Klik på Tilføj enhed

3. Klik på Download på siden, der vises.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere sikkerhedsprogrammet på enheden.

Kontrollér, at din enhed har forbindelse til internettet, når du installerer et Norton-sikkerhedsprogram med Norton Management.

Hvis din enhed ikke har forbindelse til internettet, fuldfører Norton Management afinstallationsprocessen, næste gang enheden har forbindelse til internettet.

Om Norton Management

Køb af yderligere produktnøgler til ubeskyttede enheder

Fornyelse af abonnementet på dit Norton-program

Afinstallation af et Norton-sikkerhedsprogram på en enhed

Om sikkerhedsstatusindikatorerne på siden Mine enheder

Sådan får du vist sikkerhedsstatussen for en enhed

Sådan gør du, når der vises en sikkerhedsstatusindikator

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.