Sådan fjerner du en enhed fra Norton-kontoen

Du kan fjerne en enhed fra Norton-kontoen når som helst. Hvis du fjerner en enhed fra Norton-kontoen, kan du ikke administrere de Norton-tjenester, som du har installeret på enheden.

Når du har fjernet en enhed, kan du ikke se enheden via Norton-kontoen. Fjernelse af en enhed betyder ikke, at de Norton-tjenester, der er installeret på enheden, afinstalleres, men at din Norton-produktnøgle deaktiveres.

Sådan fjernes en enhed

1. Log på din Norton-konto.

2. Klik på ellipse-ikonet (…), som vises under den enhed, du vil fjerne, på siden Enheder.

3. Klik på Slet enhed i den menu, der vises.

4. Klik på Fjern i dialogboksen Fjern enhed, hvor du skal bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 11/04/2017