Sådan viser du enhederne og tjenesterne på din Norton-konto

My Norton -siden fungerer som dit Norton-konto-dashboard, der viser alle de funktioner, dit abonnementspakke er berettiget til. Du kan konfigurere alle de funktioner, som dit abonnement har ret til fra denne side.

På siden Mine enheder vises alle de enheder, som du har føjet til Norton-kontoen. Du kan gennemse sikkerhedsstatussen for enhederne og reagere efter behov. Hvis en enhed ikke aktuelt har forbindelse til internettet, viser Norton, hvornår enheden sidst var online.

Se dine tjenester

• Log ind på din Norton-konto.

My Norton -siden viser alle de Norton-funktioner, du har ret til.

Se dine enheder på din Norton-konto

• Log på din Norton-konto.

Enheder -siden viser alle dine enheder, hvor du har installeret et Norton-sikkerhedsprodukt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 05/11/2018