Tilføjelse af enheder til Norton-kontoen

Norton gør det muligt at administrere alle Norton-programmer og -produktnøgler på samme sted. Du kan føje din enhed til Norton-kontoen og fjernadministrere dine Norton-programmer på den enhed, hvor du anvender Norton-kontoen.

Der er forskel på, hvordan du føjer en enhed til Norton-kontoen, alt efter platform. Du skal have et Norton-sikkerhedsprogram installeret på enheden. Hvis du er Mac-bruger og har en ældre version af Norton-programmet installeret, skal du installere Norton-agenten på enheden.

Hvis du har abonnement på Norton Security, føjes enheden automatisk til Norton-kontoen.

Sådan tilføjer du en Windows-enhed, hvor der allerede er installeret et Norton-program

1. Åbn Norton-sikkerhedsprogrammet på den enhed, du vil føje til Norton-kontoen.

2. Klik på ikonet Administrer / Tilføj enhed, som du kan finde nederst i hovedvinduet.

3. Klik på Administrer nu / Åbn Norton i det vindue, der vises.

4. Log på Norton-kontoen med den tilhørende mailadresse og adgangskode.

Om administration af enheder

Sådan fjerner du en enhed fra Norton-kontoen

Sådan tilføjer du andre enheder ved at sende mail

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 09/12/2014