Abonnementet er ikke aktivt på nogen enhed

Der blev ikke fundet nogen enheder med et aktivt Norton-abonnement.

Det kan skyldes følgende:

• Du har ikke aktiveret dit Norton-abonnement på nogen enhed, efter du har købt det.

• Du kan have afinstalleret Norton fra din enhed.

Følg disse anvisninger, og installer det program, der er tilknyttet Norton-abonnementet, på enheden.

Hvis du vil installere Norton på en anden enhed end den, du bruger, skal du sende en mailinvitation for at installere Norton på den enhed. Du kan anvende et program, som er tilknyttet dit Norton-abonnement, på computere med Windows og Mac OS X samt mobilenheder med Android eller iOS. Læs mere under systemkrav.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 26/05/2017