Oprettelse af en Norton-konto

Hvis du ønsker at anvende Norton, skal du først oprette en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du bruge loginoplysningerne til denne konto, når du logger på.

1. Start browseren, og gå til følgende URL-adresse:

https://login.norton.com

2. Under Har du ikke en konto? skal du klikke på Opret konto.

3. Indtast din mailadresse i feltet Mailadresse på siden Opret en konto.

Du skal angive denne mailadresse, når du logger på.

4. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

5. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

6. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

7. Hvis du vil sikre Norton-kontoen med to-faktorgodkendelse, skal du vælge landekode og skrive dit mobilnummer.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra Symantec og nyhedsbreve om sikkerhed.

10. Klik på Opret konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/04/2017