Oprettelse af en Norton-konto

Hvis du ønsker at anvende Norton, skal du først oprette en Norton-konto. Hvis du allerede har en Norton-konto, kan du bruge loginoplysningerne til denne konto, når du logger på.

Oprettelse af en Norton-konto

1. Start browseren, og gå til følgende URL-adresse:

https://login.norton.com

2. Under Har du ikke en konto? skal du klikke på Opret konto.

3. Indtast din mailadresse i feltet Mailadresse på siden Opret en konto.

Du skal angive denne mailadresse, når du logger på.

4. Indtast mailadressen igen i feltet Bekræft mailadresse.

5. Indtast en adgangskode i feltet Adgangskode.

Adgangskoden skal være på mellem 6 og 50 tegn, og der skelnes mellem store og små bogstaver.

6. Skriv dit fornavn og efternavn i tekstfelterne Fornavn og Efternavn.

7. Hvis du vi sikre din Norton-konto med totrinsbekræftelse, skal du vælge en landekode og indtaste dit mobilnummer.

8. Vælg land eller område på rullelisten Område.

9. Markér Send mig produktopdateringer, tilbud og nyhedsbreve om sikkerhed pr. mail, hvis du vil modtage produktopdateringer, tilbud fra Symantec og nyhedsbreve om sikkerhed.

10. Klik på Opret konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370840
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 29/05/2019