Om Norton-kontoen

Du kan administrere alle dine Norton-tjenester og produktnøgler på samme sted. Du bliver bedt om at oprette en Norton-konto, når du foretager køb i Norton Online Store eller aktiverer et abonnement. Du skal bare angive din mailadresse og oprette en adgangskode.

Du skal have en Norton-sikkerhedsklient, der downloades og installeres via din Norton-konto, hvis du skal kunne administrere enheden og tjenesten via din Norton-konto.

Når Norton-kontoen er aktiveret, kan du gøre følgende via din Norton-konto:

• Installer en Norton-tjeneste på en enhed.

• Se de Norton-tjenester, der er installeret på en enhed.

• Få vist sikkerhedsstatussen for en enhed.

• Købe en ny produktnøgle.

• Forny dit Norton-abonnement.

• Fjern en enhed fra Norton-kontoen.

• Afinstaller en Norton-tjeneste fra en enhed.

• Aktivér tjenesten med en anden produktnøgle.

• Opgrader Norton-tjenesten til den nyeste version.

• Opdatere dine faktureringsoplysninger.

• Administrere dine kontooplysninger.

• Konfigurere mails.

Funktionerne på listen varierer, afhængigt af hvilke Norton-tjenester og enheder der anvendes.

Hvis du har installeret Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på din Mac-enhed, skal du opgradere til Norton Security for Mac.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.