Hvad kan du gøre med din Norton-konto

Du kan administrere alle dine Norton-tjenester og produktnøgler på samme sted. Du bliver bedt om at oprette en Norton-konto, når du foretager køb i Norton Online Store eller aktiverer et abonnement. Du skal bare angive din mailadresse og oprette en adgangskode.

Efter at din Norton-konto er blevet aktiveret, kan du gøre følgende:

• Installere og aktivere de forskellige produkter og funktioner, som du har ret til.

• Installere Norton-sikkerhedsprodukter på dine enheder.

• Opsæt og administrer Cloud Backup, Password Manager, Forældrekontrol.

• Opsæt og administrer LifeLock-specifikke funktioner.

• Forny dit Norton-abonnement.

• Slå automatisk fornyelse til eller fra.

• Overføre licensen til en ny enhed.

• Se de Norton-tjenester, der er installeret på en enhed.

• Få vist sikkerhedsstatussen for en enhed.

• Fjern en enhed fra Norton-kontoen.

• Afinstaller en Norton-tjeneste fra en enhed.

• Købe en ny produktnøgle.

• Aktivér tjenesten med en anden produktnøgle.

• Opgradere dine Norton-programmer til den seneste version.

• Opdatere dine faktureringsoplysninger.

• Administrere dine kontooplysninger.

• Konfigurere mails.

Funktionerne på listen varierer, afhængigt af hvilke Norton-tjenester og enheder der anvendes. Tilgængelighed af LifeLock-funktioner afhænger af abonnementspakken, du har købt.

Hvis du har installeret Norton Internet Security 5.x eller Norton AntiVirus 12.x på din Mac-enhed, skal du opgradere til Norton Security for Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370664
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 29/05/2019