Fjernelse af Norton ConnectSafe-indstillinger

Den 15. november 2018 lukker vi ned for tjenesten Norton ConnectSafe, hvilket betyder, at denne gratis tjeneste ikke længere vil være tilgængelig. Eftersom tjenesten vil blive lukket ned vil nuværende brugere kunne opleve afbrydelser ved browsing. Du kan finde flere oplysninger i https://connectsafe.norton.com/.

Hvis du i øjeblikket bruger af Norton ConnectSafe, anbefaler vi, at du udfører følgende handlinger, inden tjenesten ConnectSafe bliver lukket ned. Du kan konfigurere indstillingerne for netværksadapteren og fjerne adresserne fra Norton ConnectSafe DNS-serveren.

Alt afhængigt af operativsystemet skal du følge trinene i af følgende afsnit:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53246991_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 03/08/2018