Norton Power Eraser har fundet nogle filer, som ikke kan repareres automatisk

Norton Power Eraser har fundet nogle inficerede Windows-filer, som ikke kan repareres automatisk. Disse filer skal erstattes vha. Windows-installations-cd'en.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af operativsystemet.

Sådan starter du computeren fra cd'en

1. Tænd computeren.

2. Idet computeren starter, skal du holde øje med en besked på skærmen, der fortæller dig, hvordan du får adgang til BIOS.

Du skal typisk trykke på Delete, F1, F2 eller F10.

3. Vælg menuen Boot i BIOS.

(Udtrykket boot henviser til det sted, hvor softwaren, der skal bruges til at starte computeren, er gemt)

4. Sørg for, at cd- eller dvd-drevet står øverst på listen.

5. Gem ændringerne, og afslut BIOS-konfigurationen.

Når du starter computeren med produkt-cd'en i drevet, får du besked på, at du skal trykke på en vilkårlig tast for at starte fra cd'en. Hvis du ikke trykker på en tast, forsøger computeren at starte fra den næste startenhed på listen i BIOS. Beskeden om at trykke på en tast vises kun meget kort, så du skal være meget opmærksom, når computeren starter.

6. Tryk på en vilkårlig tast, hvis du vil starte computeren fra Windows -installationsdisken.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53246230_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/10/2016