Sådan repareres en installation af Windows 7 vha. Startreparation

Reparer en installation af Windows 7

1. Sæt installationsdisken til Windows 7 i cd-/dvd-drevet.

2. Genstart computeren.

3. Hvis du bliver bedt om det, skal du trykke på en vilkårlig tast for at starte fra cd'en.

Hvis du ikke kan starte computeren fra cd'en, er du muligvis nødt til at ændre computerens BIOS-indstillinger. Der er flere oplysninger i afsnittet "Sådan starter du computeren fra cd'en".

4. Vælg sprogindstillinger, og klik derefter på Næste.

5. Klik på Reparer computeren.

6. Vælg det styresystem, du vil reparere, og klik derefter på Næste.

7. I vinduet med muligheder for systemgenoprettelse skal du klikke på Start reparation.

8. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan starter du computeren fra cd'en

1. Tænd computeren.

2. Idet computeren starter, skal du holde øje med en besked på skærmen, der fortæller dig, hvordan du får adgang til BIOS.

Du skal typisk trykke på Delete, F1, F2 eller F10.

3. Vælg menuen Boot i BIOS.

(Udtrykket boot henviser til det sted, hvor softwaren, der skal bruges til at starte computeren, er gemt)

4. Sørg for, at cd- eller dvd-drevet står øverst på listen.

5. Gem ændringerne, og afslut BIOS-konfigurationen.

Når du starter computeren med program-cd'en i drevet, får du besked på, at du skal trykke på en vilkårlig tast for at starte fra cd'en. Hvis du ikke trykker på en tast, forsøger computeren at starte fra den næste startenhed på listen i BIOS. Beskeden om at trykke på en tast vises kun meget kort, så du skal være meget opmærksom, når computeren starter.

6. Tryk på en vilkårlig tast, hvis du vil starte computeren fra Windows 7-installationsdisken.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53232809_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7
Sidst ændret: 04/06/2014