CA Internet Security Suite melder om en programkonflikt med Norton Family under installationen af CA Parental Controls

Norton Family-klienten er ikke kompatibel med CA Internet Security Suite. Norton Family-klienten fungerer sammen med andre sikkerhedsprogrammer, men det fungerer dog ikke korrekt sammen med enkelte sikkerhedsprogrammer. Disse problemer skyldes hovedsageligt måden, hvorpå disse to programmer filtrerer internettrafikken. Du kan ikke installere CA Internet Security Suite på en computer, hvor Norton Family-klienten er installeret.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v53177610_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/03/2013