Administration af meddelelser og advarsler

Meddelelserne fra Norton kan vises forskellige steder og på forskellige måder.

Du vil muligvis se meddelelser følgende steder:

Meddelelsesområdet på skrivebordet i Windows.

Der vises flere forskellige typer Norton-meddelelser i meddelelsesområdet længst til højre på proceslinjen. For eksempel hvis computeren har været slukket, eller hvis den ikke har haft forbindelse til internettet i et stykke tid. I så fald vises der en meddelelse om, at beskyttelsen muligvis ikke er opdateret.

Hvis en sikkerhedsindstilling er deaktiveret, vises der en anden meddelelse. Du bliver advaret om, at computeren muligvis ikke er sikker, og du får hjælp til at aktivere indstillingen.

I de fleste tilfælde kan du klikke på meddelelsen for at åbne Norton og løse problemerne.

Overordnet status i Nortons hovedvindue

Advarsler og andre meddelelser vises midt i hovedvinduet. Meddelelsens farve angiver, hvor vigtig den er. Hvis meddelelsen er grøn, er computeren sikret. Hvis meddelelsen er orange eller rød, skal du udføre de påkrævede handlinger for at sikre computerens beskyttelse.

Sikkerhedskategorier og -oplysninger i Norton

Norton viser også individuelle statusområder for hver programfunktion, såsom Sikkerhed, Identitet, Backup og Ydeevne. Hvis du klikker på knappen Løs nu, løses alle de fundne problemer automatisk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5317328_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016