Hvad du skal gøre, når din enhed er i fare

I Norton-hovedvinduet vises statussen for de forskellige kategorier vha. farven på felterne Sikkerhed, Identitet, Backup og Ydeevne på følgende måde:

• Grøn : Computeren er beskyttet.

• Orange : Din computer kræver handling fra din side.

• Rød : Din computer er i fare.

Backupkategorien findes kun med Deluxe+- og Premium-abonnementer.

Norton-programmet udbedrer automatisk de fleste problemer, som reducerer computerens beskyttelse eller ydeevne, og viser statussen Beskyttet i hovedvinduet. Hvis der er problemer, som gør handling påkrævet, vises de i Norton som I fare eller Handling påkrævet.

Sådan gør du, hvis statusindikatorerne Handling påkrævet eller I fare vises

1. I Nortons hovedvindue skal du klikke på det røde eller orange felt for den kategori, som har statussen I fare eller Handling påkrævet.

2. Klik på Løs nu, og følg anvisningerne på skærmen.

Hvis der stadig er problemer, skal du klikke på Hjælp > Bed om support for at køre diagnosticeringsværktøjet.

Du kan også prøve at bruge Norton Rescue Tools, hvis du tror, at computeren er blevet alvorligt inficeret.

Video: Sådan sørger du for, at computeren er beskyttet

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5317320_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/02/2018