Der vises en forkert abonnementsdato i Norton 360 Version 5.0: Løsning 2

TRIN 1

Kontroller proxyindstillinger

1. Start Internet Explorer.

2. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.

3. Under fanen Forbindelser skal du klikke på LAN-indstillinger.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du ikke bruger nogen proxyservere, eller hvis du ikke kender til proxyservere, skal du sikre dig, at markeringen af afkrydsningsfeltet Brug en proxyserver til LAN er fjernet.

• Hvis du bruger en proxyserver, skal du sikre dig, at indstillingerne er rigtige.

5. Klik på Ok.

6. I vinduet Internetindstillinger skal du klikke på Anvend > Ok.

7. Gå til trin 2 for at aktivere programmet igen.

Visse trusler føjer fejlbehæftede proxyindstillinger til din computer, således at din internetforbindelse bliver omdirigeret. Hvis du opdager, at der er føjet proxyindstillinger til din computer uden dit samtykke, er computeren muligvis inficeret. Vi anbefaler, at du henter Norton Power Eraser og kører en scanning.

GÅ DERTIL NU

TRIN 2

Aktiver Norton 360

1. Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.

2. Start Norton 360.

3. Klik på Aktiver nu nederst til højre i Norton-programvinduet.

4. Indtast din produktnøgle.

5. Klik på Næste.

6. Følg anvisningerne på skærmen.

7. Når du er færdig, skal du kontrollere abonnementsoplysningerne og klikke på Udført.

8. Genstart computeren.

Hvad gør jeg, hvis det ikke virker?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v52735389_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Sidst ændret: 27/07/2011