Aktivering af Norton Utilities 15.0, der er installeret på computeren

TRIN 1

Sådan finder du aktiveringskoden

• Aktiveringskoden til Norton Utilities 15.0 er en alfanumerisk kode på 32 tegn. Hvis du vil finde aktiveringskoden, skal du gøre ét af følgende:

• Hvis du har købt Norton Utilities på en cd, kan du finde aktiveringskoden på bagsiden af startvejledningen i kassen til cd'en.

• Hvis du har købt og hentet Norton Utilities online, kan du finde aktiveringskoden i den mail, du modtog som bekræftelse, da du købte Norton Utilities 15.0.

Aktiveringskoden kaldes muligvis en produktnøgle eller aktiveringsnøgle i bekræftelsen.

TRIN 2

Aktiver Norton Utilities

1. Start Norton Utilities.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

2. Klik på Aktivér nu i øverste højre hjørne af vinduet.

3. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden.

4. Klik på Aktivér nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v52734990_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/02/2012