Jeg kan godt få adgang til webstedet Symantec.com, når jeg har installeret Norton 360 Version 5.0

Hvis du kan åbne webstedet Symantec.com, har du internetforbindelse på computeren. Hvis vi skal finde det nøjagtige problem, er vi nødt til at vide præcist hvornår du har problemer med internetforbindelsen. Du kan f.eks. løbe ind i problemer, når du åbner bestemte websteder eller prøver at bruge internetforbindelsen med et program eller en enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v52649666_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows XP, Windows Vista
Sidst ændret: 21/02/2011