Jeg kan ikke få adgang til webstedet Symantec.com, selvom jeg har installeret Norton 360 Version 5.0

TRIN 1

Slå din firewall fra (til en hurtig test)

1. Start Norton 360.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Slå Intelligent firewall fra ved at klikke på statusindikatoren under fanen Generelle indstillinger.

5. I dialogboksen Beskyttelsesadvarsel skal du i rullemenuen vælge Permanent og derefter klikke på OK.

6. Genstart computeren.

TRIN 2

Kontroller internetforbindelsen

1. Start din browser.

2. Åbn følgende websted:

http://www.symantec.com

3. Undersøg, om du kan åbne webstedet.

Lige nu prøver du at få forbindelse til internettet med firewallen slået fra. Lad være med at besøge andre websteder på nuværende tidspunkt.

Trinnene i fejlfindingen afhænger af, om du kan åbne webstedet Symantec.com med firewallen slået fra. Du skal slå firewallen til igen, inden du fortsætter med fejlfindingen. Gå til trin 3.

TRIN 3

Aktiver firewallen

1. Start Norton 360.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Slå Intelligent firewall til ved at klikke på statusindikatoren under fanen Generelle indstillinger.

TRIN 4

Kan du åbne websteder med firewallen slået fra?

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.