Oversigt over Norton-konto

Brug din Norton-konto til at administrere dit Norton-abonnement. Du kan downloade dit program, administrere dine enheder, se ordreoplysninger og opdatere dine kontooplysninger.

Du kan oprette en Norton-konto, når du køber eller konfigurerer Norton-programmet.

Hvordan logger jeg på?

• Du kan få adgang til din Norton-konto hvor som helst via https://manage.norton.com.

Du kan også logge på Norton-kontoen fra programmet. Start Norton-programmet, og klik på Hjælp øverst i vinduet, og klik derefter på Mit Norton.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v52649206_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 02/08/2016