Sådan installeres Norton Utilities 15.0

TRIN 1

Sådan installeres Norton Utilities

1. Gør ét af følgende:

• Hvis du har programmet på en cd, skal du indsætte cd'en i drevet og derefter klikke på Installer Norton Utilities.

• Hvis du vil hente Norton Utilities 15.0, skal du klikke på Hent.

HENT

Start installationen ved at dobbeltklikke på filen, som du hentede, når den er overført til computeren.

2. Klik på Næste.

3. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer licensaftalen.

Du kan ikke fortsætte installationen, med mindre du accepterer licensaftalen.

4. Klik på Næste.

5. Hvis du vil ændre placeringen af installationsmappen, skal du klikke på Gennemse og dernæst vælge den nye mappe. Klik på Næste.

6. Klik på Installer.

7. Klik på Udfør.

Når installationen er gennemført, starter Smart Update og søger efter opdateringer.

8. Markér alle de opdateringer, der skal hentes, og klik derefter på Opdater.

9. Klik på Udfør.

TRIN 2

Aktiver Norton Utilities

Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet, før du prøver at aktivere Norton Utilities.

1. Start Norton Utilities.

2. Klik på Aktivér i hovedvinduet i Norton Utilities.

3. I vinduet Produktaktivering skal du indtaste dit navn, din mailadresse og aktiveringskode, og derefter klikke på Aktivér nu.

Aktiveringskoden står i bekræftelsesmailen eller på bagsiden af Startvejledningen, som ligger i kassen med cd-skiven.

Aktiveringskoden kaldes muligvis en produktnøgle eller aktiveringsnøgle i bekræftelsen.

4. Klik på OK, når du ser beskeden "Produktet er aktiveret".

Hvis du har købt Norton Utilities den 22. oktober 2012 eller senere, har du købt Norton Utilities 16.0. Husk at hente og installere den korrekte version af Norton Utilities, som du har købt. Du kan ikke aktivere Norton Utilities 15.0 ved hjælp af aktiveringskoden til Norton Utilities 16.0.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v52632949_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 30/10/2012