Funktioner i Norton 360 Version 5.0

Norton 360 Version 5.0 tilbyder branchens mest omfattende alt-i-en-beskyttelse mod digitale farer. Programmet beskytter mod online trusler, laver automatisk backup af vigtige filer og holder din pc optimeret til maksimal ydelse.

Nyheder

• NYT! Norton Safe Web Social Media Scanner: Giver dig mulighed for at tjekke din Facebook-væg og nyheder for farlige links og andre trusler direkte i dit Norton Control Center.

• NYT! Præventive advarsler om ydeevne: Advarer dig, når et program gør din computer langsom, så du kan foretage ændringer for at forbedre ydeevnen.

• NYT! Norton Control Center: Organiserer programknapper, indstillinger og oplysninger om computerens systemstatus, ydeevne og beskyttelse (herunder vores Cybercrime Index) på en brugervenlig skærm. Giver dig med et enkelt klik adgang til webbaserede Norton-tjenester herunder Norton Online Family, Norton Safe Web og Norton Safe Web Social Media Scanner.

• FORBEDRET! PC Tuneup: Øger computerens ydeevne og hjælper med at holde den optimeret til maksimal ydeevne. Finjusterer vigtige systemindstillinger, frigør hukommelse, så programmer starter hurtigere og kører bedre og fjerner unødvendige filer for at forbedre harddiskens ydeevne.

• FORBEDRET! Norton Safe Web: Advarer dig om usikre og mistænkelige websteder direkte i dine søgeresultater og blokerer dem automatisk.

• EKSKLUSIVT og FORBEDRET! Norton Identity Safe: Giver dig mulighed for at gemme dine brugernavne og adgangskoder på en sikker måde, så de kan indtastes automatisk, når du besøger et bestemt websted.

• EKSKLUSIVT og FORBEDRET! SONAR 3 Behavioral Protection: Overvåger din computer for mistænkelige aktiviteter, så der hurtigt kan registreres nye angreb, kriminelle programmer og andre trusler.

• FORBEDRET! Antiphishing-teknologi: Blokerer falske websteder, der er oprettet af cyberkriminelle med det formål at stjæle din identitet og penge.

• FORBEDRET! Norton Bootable Recovery Tool: Opretter en nød-cd/dvd/USB, der får computeren op at køre igen, selvom den er blevet så inficeret, at den hverken kan fungere korrekt eller starte op.

Hovedfunktioner

• Omfattende brugervenlig beskyttelse: Hurtig og let alt-i-en-beskyttelse beskytter dig mod cyberkriminelle, beskytter computeren mod online trusler og beskytter dine filer mod tab. Den optimerer endda din computer til maksimal ydeevne.

• EKSKLUSIVT! Insight: Førende online trusselsregistrering med omgående kontrol af filernes herkomst samt hvor længe de har eksisteret for hurtigt at identificere og stoppe ny crimeware. Dokumenteret blokering af op til 100 % trusler og crimeware1.

• Brugervenlig automatisk backup: Tryg og sikker backup af familiens digitale billeder og videoer, hentet musik, regnskabsdokumenter og andre vigtige filer på disk, USB-enhed eller vores professionelle datacentre. Norton 360 gør alt arbejdet for dig. Det krypterer endda de filer, som du laver online backup, så sikkerheden bliver ekstra høj.

• EKSKLUSIVT! Forældrestyring: Sporer dine børns seneste onlineaktiviteter, så de beskyttes mod online farer.

• Webbaseret adgang: Uanset tidspunkt og sted kan du hurtigt og nemt hente og dele de filer, som du har lavet en online backup af, via en adgangskodebeskyttet webside, som kun du har adgang til.

• EKSKLUSIVT! Norton Insight - Programklassifikationer: Optimer computerens ydeevne ved kun at identificere og scanne filer i risikogruppen for at få færre og kortere scanninger og højere scanningshastigheder.

• GRATIS support 24x7: Få hjælp og svar via telefon, e-mail, livechat, eller online, når du har brug for det.

• FORBEDRET! Start-up Manager: Hjælper med at reducere computerens opstartstid.

• EKSKLUSIVT! Nortons beskyttelsessystem: Giver overlappende lag af beskyttelse, der samarbejder om at beskytte dig mod alle typer onlinetrusler fra vira til farlige downloads og fremspirende nye svindelnumre, der er skabt til at stjæle din identitet eller hårdt tjente penge.

• EKSKLUSIVT! Norton System Insight: Hjælper med at optimere computeren for at opnå den bedste ydeevne. Viser, hvordan filer og programmer påvirker computerens ydeevne.

• EKSKLUSIVT! Norton Download Insight: Advarer dig, hvis en hentet fil eller et hentet program er farligt, før filen eller programmet installeres eller køres på computeren.

• EKSKLUSIVT! Norton File Insight: Giver dig detaljerede oplysninger om de filer, der findes på din computer, bl.a. filens kilde (webstedets URL), og om den er sikker.

• EKSKLUSIVT! Norton Identity Safe On-the-Go: Gør det muligt at gemme de seneste logins og adgangskoder på en USB-enhed, så du kan få adgang til dem fra enhver pc, der har USB-port og er beskyttet med Norton Internet Security 2010, Norton Internet Security 2011 eller Norton 360, Version 4.0 eller 5.0.

• EKSKLUSIVT! Norton Pulse Updates: Kører i baggrunden med miniopdateringer hvert 5-15 minut - oftere end konkurrenterne - med konstant opdateret beskyttelse mod de seneste trusler og den nyeste crimeware.

• Overvågning af e-mails og onlinemeddelelser: Scanner e-mails og onlinemeddelelser for mistænkelige links, vedhæftede filer og andre trick, som cyberkriminelle bruger til at stjæle din identitet og dine hårdt tjente penge.

• EKSKLUSIVT! Smart to-vejs firewall: Forhindrer cyberkriminelle i at hacke sig ind på computeren og stjæle dine personlige oplysninger.

• Silent Mode: Sætter advarsler og ikke-kritiske opdateringer på hold, når du ser film eller spiller spil i fuld skærmvisning på computeren.

• Smart Scheduler: Kører scanninger og opdateringer, når du ikke bruger din computer.

• Kortlægning og overvågning af netværk: Viser dig alle de enheder, der er sluttet til dit hjemmenetværk, så du nemt kan spotte ubudne gæster, der bruger din trådløse internetforbindelse og/eller aflytter dig, når du er online.

• Sårbarhedsbeskyttelse: Stopper cyberkriminelle fra at bruge sikkerhedshuller (sårbarheder) i programmer, så de kan liste trusler og crimeware ind på computeren.

• Månedlig rapport: Fortæller, hvad Norton 360 har gjort i den foregående måned for at beskytte dig mod trusler.

• Strømbesparende indstillinger: Maksimerer den bærbare computers batteribrugstid ved at deaktivere ikke-kritiske aktiviteter, indtil computeren sluttes til strøm.

• Professionel spamblokering: Holder din postkasse fri for uønskede, farlige og svigagtige e-mails.

• Beskyttelse mod botnet: Blokerer de automatiserede programmer, som cyberkriminelle bruger til at få kontrol over din computer, få adgang til dine private oplysninger og bruge computeren til at sende spam og iværksætte angreb på andre computere.

• Beskyttelse mod orm: Beskytter computeren mod hurtigt spredende internetorme og forhindrer dig i at sende dem videre til andre ved en fejl.

• Beskyttelse af rootkit: Finder og fjerner crimeware, der ligger begravet dybt i computeren, og som kan skjule andre typer trusler og give cyberkriminelle kontrol over din computer.

• 2 GB online lagerplads (mulighed for at købe ekstra lagerplads)*.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v52345130_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows XP, Windows Vista
Sidst ændret: 17/11/2011