Norton Identity Safe

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Identity Safe hjælper dig med at lagre og administrere følsomme oplysninger, såsom loginoplysninger, personlige oplysninger samt økonomiske oplysninger. Identity Safe krypterer og lagrer alle dine personlige oplysninger i en lokal boks.

Ud over at være et sikkert opbevaringssted for følsomme oplysninger gør Identity Safe følgende:

• Beskytter dig mod identitetstyveri og bedrageriske eller mistænkelige websteder, når du foretager onlinetransaktioner.

• Giver dig mulighed for nemt at udfylde formularer og kreditkortoplysninger.

Ofte stillede spørgsmål

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v5203190_ns_sos_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/01/2018