Norton Identity Safe

Norton Identity Safe hjælper dig med at lagre og administrere følsomme oplysninger, såsom loginoplysninger, personlige oplysninger samt økonomiske oplysninger. Identity Safe krypterer og lagrer alle dine personlige oplysninger i en cloudboks. Du har adgang til cloudboksen gennem en adgangskode fra en pc, bærbar pc, tablet, smartphone samt Norton Identity Safes webside.

Ud over at være et sikkert opbevaringssted for følsomme oplysninger gør Identity Safe følgende:

• Beskytter dig mod identitetstyveri og bedrageriske eller mistænkelige websteder, når du foretager onlinetransaktioner.

• Giver dig mulighed for nemt at udfylde formularer og kreditkortoplysninger.

• Giver dig en nem og sikker måde at transportere og anvende dine Identity Safe-data på, når du er på farten.

Ofte stillede spørgsmål

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5203190_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016