Søgning i Sikkerhedshistorik

Du kan søge efter elementer, der vises i Sikkerhedshistorik. Du kan bruge Hurtig søgning til hurtigt at finde elementer ved hjælp af et nøgleord eller navnet på en sikkerhedsrisiko. Hvis du vil have vist alle de elementer for Sikkerhedshistorik, der vedrører en bestemt sikkerhedsrisiko, kan elementerne filtreres med Hurtig søgning. Hvis du f.eks. vil have vist alle de advarsler, som Auto-Protect har genereret, kan du indtaste ordet Auto-Protect og filtrere listen.

Du kan rydde søgeresultaterne og vende tilbage til den aktuelle liste for Sikkerhedshistorik ved at klikke på det sorte kryds (x) i feltet Hurtig søgning.

Hurtig søgning fungerer kun i den aktuelle visning. Hvis du vil søge i samtlige poster i Sikkerhedshistorik, skal du vælge Fuld oversigt.

Søgning i Sikkerhedshistorik

1. Indtast navnet på det element, som du vil søge efter, i feltet Hurtig søgning i vinduet Sikkerhedshistorik.

2. Klik på Gå til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5187739_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016