Visning af poster i Sikkerhedshistorik

I Sikkerhedshistorik er der en oversigt over alle de aktiviteter, som Norton udfører på computeren. Det omfatter advarsler og meddelelser, scanningsresultater, elementer i karantæne og aktiviteter i relation til filoprydning. Nogle versioner af Norton omfatter også backup- og firewallaktiviteter.

Hvis du ønsker at vide mere om de handlinger, som Norton udførte, kan du se oplysningerne i Sikkerhedshistorik.

Visning af poster i Sikkerhedshistorik

1. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Historik.

2. I vinduet Sikkerhedshistorik i rullelisten Vis skal du vælge den type aktivitet, som du ønsker at få vist.

3. Klik på en række, hvis du vil have vist oplysninger om emnet.

4. Dobbeltklik på en række, eller vælg Flere valgmuligheder fr at åbne vinduet Avancerede oplysninger om Sikkerhedshistorik eller File Insight.

I vinduerne kan du se flere oplysninger om aktiviteten og udføre en handling på en aktivitet om nødvendigt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v5187720_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016