Meddelelsen "Gendannelse ikke komplet" eller "Systemgendannelse blev ikke gennemført..." vises, når jeg kører Windows Systemgendannelse med et Norton-program installeret

Problemet kan skyldes en sikkerhedsfunktion i dit Norton-produkt, der forhindre eksterne programmer i at ændre Norton-programmet. Denne sikkerhedsfunktion kan forhindre Windows Systemgendannelse i at ændre Norton-filer, hvilket resulterer i meddelelsen "Ufuldstændig gendannelse".

For at rette problemet skal du midlertidigt deaktivere Manipulationssikring af Norton-produktet, før du gennemfører Windows Systemgendannelse.

TRIN 1

Slå midlertidigt Norton-programmets manipulationssikring fra

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I fanen Generelt under Produktsikkerhed skal du ved siden af Manipulationssikring af Norton-produktet klikke på statusindikatoren for at slå det fra.

• Norton 360: I Indstillinger under Hurtigknapper skal du fjerne markeringen ved Norton Manipulationssikring.

4. I vinduet Sikkerhedsanmodning under rullemenuen Vælg varigheden skal du vælge Permanent og klikke på OK.

5. Klik på Anvend eller Luk i vinduet Indstillinger.

6. Klik på OK.

TRIN 2

Kør systemgendannelser i Windows

1. Kør systemgendannelser i Windows igen.

2. Følg vejledningen på nettet til dit styresystem for at fuldføre Windows Systemgendannelse.

TRIN 3

Aktivering af Norton-programmets manipulationssikring

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I fanen Generelt under Produktsikkerhed skal du ved siden af Manipulationssikring af Norton-produktet klikke på statusindikatoren for at slå det til.

• Norton 360: I Indstillinger under Hurtigknapper skal du markere Norton Manipulationssikring.

4. Klik på Anvend eller Luk i vinduet Indstillinger.

5. Klik på OK.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v51118464_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 21/10/2013