Meddelelsen "Gendannelse ikke komplet" eller "Systemgendannelse blev ikke gennemført..." vises, når jeg kører Windows Systemgendannelse med et Norton-program installeret

Problemet kan skyldes en sikkerhedsfunktion i dit Norton-produkt, der forhindre eksterne programmer i at ændre Norton-programmet. Denne sikkerhedsfunktion kan forhindre Windows Systemgendannelse i at ændre Norton-filer, hvilket resulterer i meddelelsen "Ufuldstændig gendannelse".

For at rette problemet skal du midlertidigt deaktivere Manipulationssikring af Norton-produktet, før du gennemfører Windows Systemgendannelse.

TRIN 1

Slå midlertidigt Norton-programmets manipulationssikring fra

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I fanen Generelt under Produktsikkerhed skal du ved siden af Manipulationssikring af Norton-produktet klikke på statusindikatoren for at slå det fra.

• Norton 360: I Indstillinger under Hurtigknapper skal du fjerne markeringen ved Norton Manipulationssikring.

4. I vinduet Sikkerhedsanmodning under rullemenuen Vælg varigheden skal du vælge Permanent og klikke på OK.

5. Klik på Anvend eller Luk i vinduet Indstillinger.

6. Klik på OK.

TRIN 2

Kør systemgendannelser i Windows

1. Kør systemgendannelser i Windows igen.

2. Følg vejledningen på nettet til dit styresystem for at fuldføre Windows Systemgendannelse.

TRIN 3

Aktivering af Norton-programmets manipulationssikring

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: I fanen Generelt under Produktsikkerhed skal du ved siden af Manipulationssikring af Norton-produktet klikke på statusindikatoren for at slå det til.

• Norton 360: I Indstillinger under Hurtigknapper skal du markere Norton Manipulationssikring.

4. Klik på Anvend eller Luk i vinduet Indstillinger.

5. Klik på OK.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v51118464_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 21/10/2013