Fejl: "Ugyldig produktnøgle"

Den indtastede produktnøgle kan ikke bruges til at aktivere programmet. Programmet skal aktiveres, så du kan starte abonnementet og få Norton-programmets beskyttelse. Disse løsninger kan muligvis hjælpe dig med at få programmet aktiveret.

Husk at indtaste nøglen korrekt

• Indtast din produktnøgle igen. Være meget omhyggelig med at indtaste den præcist, som den er vist.

Din produktnøgle findes bag på aktiveringskortet eller cd-konvolutten, som programmet blev leveret i. Den består af fem grupper, der består af kombinationer af bogstaver og tal. Eksempel:

• AB12C-EFG3H-4IJ5K-L6MN8-OP9QR

Produktnøglen kan kun bruges i den nyeste version af programmet

Din nøgle er ugyldig

• Hvis du ikke har købt nøglen direkte fra Norton Online Store eller andre pålidelige kilder, er nøglen, du har købt, muligvis ikke gyldig til aktiveringen af Norton-abonnementet.

Vi anbefaler, at du returnerer produktet for at anmode om hjælp.

Kontakt Nortons supportafdeling, hvis du har brug for yderligere hjælp

• Hvis du har købt programmet direkte fra Norton Online Store eller andre pålidelige forhandlere, og ingen af ovenstående trin løste problemet, kan du kontakte Nortons supportafdeling og give beviser for købet, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v51047169_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 04/09/2017